Fly Drive Cyprus, je vakantie begint al vanaf het vliegveld

Een vakantie op het eiland Cyprus is een beleving die je niet wil missen. Wanneer je kiest voor Fly drive Cyprus ben je vanaf het vliegveld vrij om te gaan en staan waar je maar wil. Eenmaal aangekomen op de luchthaven in Larnaca of Paphos staat er al een huurauto op je te wachten. Liever eerst naar een accommodatie en een dag (of twee dagen) later pas een huurauto? Ook dat is mogelijk. Er wordt dan gezorgd voor een taxi die je naar je accommodatie brengt en de auto wordt afgeleverd wanneer jij dat wil.

Je vakantie precies zoals je wil dankzij fly drive Cyprus

Je kunt zelf bepalen hoe lang je in Cyprus blijft en in welke accommodatie je wil verblijven. Het is natuurlijk mogelijk om vooraf alles te plannen en de verblijfplaatsen alvast te reserveren. Maar wanneer je liever lekker rond rijdt en van dag tot dag bekijkt waar je overnacht is dat natuurlijk ook een optie. Dankzij Fly drive Cyprus kun je de hele vakantie precies zo invullen als jij graag wilt.

Kies je eigen huurauto

Daarnaast kun je ook zelf aangeven wat voor huurauto je graag zou willen. Denk aan opties als een automaat in plaats van schakelauto of een auto met airco. Je kunt dus zelf bepalen hoe luxe je het maakt.

Waar je wel rekening mee dient te houden is dat men in Cyprus aan de linkerkant van de weg rijdt. Verder is de bewegwijzering duidelijk en zijn de wegen goed. Wat ook een voordeel is, is dat er in het binnenland erg weinig verkeer rijdt. Je kunt dus lekker ontspannen rondrijden en genieten van het mooie Cyprus.

Geniet van de prachtige omgeving

Het voordeel wanneer je kiest voor Fly drive Cyprus is dat je veel meer van het land kunt zien dan wanneer je enkel in één accommodatie blijft. Doordat je een huurauto voor de deur hebt staan kun je iedere dag weer een nieuwe omgeving gaan bekennen. Er is in Cyprus onwijs veel moois te zien, denk aan authentieke dorpjes, grote kastelen, badplaatsen en een mooie, blauwe zee. Dus ook in de auto hoef je je absoluut niet te vervelen.

Misschien vind je dit ook interessant