Luxe vakantie huizen Provence

In het Zuidoosten van Frankrijk ligt de regio de Provence. Deze regio beslaat het gebied ten westen van Marseille tot aan de Italiaanse grens in het Oosten. Van de binnenlanden tot aan de kust van de Middellandse zee. Bekende steden in de Provence zijn Marseille, Aix-en-provence, Nice en Cannes. De Provence heeft veel te bieden voor een aangename vakantie. Het landschap varieert door de aanwezigheid van bergen, uitlopers van de Alpen,  die uitkomen bij de Middellandse zee. Hier overheerst het zachte zeeklimaat waardoor het ook in de winter aangenaam vertoeven is. De Provence is de regio van de lavendelvelden, boomgaarden, het mediterrane klimaat, de glooiende heuvels en de Middellandse zee.

De natuur is prachtig en veelzijdig. Van hoge bergtoppen, nationale parken, bossen en meren naar prachtige uitgestrekte zandstranden en zee. Naast deze afwisselende natuur is er ook op cultureel gebied veel te doen. Bezoek prachtige oude steden zoals Arles of Aix-en-Provence of de wat meer mondaine steden als Nice en Cannes. In deze steden vindt u een groot aanbod aan activiteiten. Van terrasjes pikken tot aan het bezoeken van beroemde musea. Een uitstekende uitvalsbasis dus voor een heerlijke vakantie. In de Provence bevinden zich prachtige luxe vakantiehuizen die het verblijf hier nog aangenamer maken. In de glooiende heuvels met prachtig uitzicht of direct aan de kust. Het is er allemaal en er is keuze uit een groot aanbod van vakantieverblijven, vaak met een eigen zwembad, wat in de hete zomers erg wenselijk is.

Kiest u voor een luxe villa in de heuvels van deze mooie regio, omgeven door olijfboomgaarden en palmbomen. Met adembenemende uitzichten over het prachtige landschap, vaak helemaal tot aan de kust. In de avond ziet u in de verte de lichtjes van de stad en aan de hemel de sterren en de maan. Of heeft een u liever een luxe vakantiehuis dicht bij het strand zodat u hier zo naar toe kunt lopen. U kunt op uw gemak flaneren over de boulevard langs de winkeltjes en de restaurantjes. En in de avond naar de ondergaande zon kijken en de bootjes op het water te zien drijven. Wat u ook zoekt de Provence heeft het allemaal. Daarnaast is er een groot aanbod van luxe villas in zuid frankrijk,  waaruit u het voor u ideale vakantieverblijf kunt uitkiezen. Wat u ook wenst, er is vast en zeker het juiste vakantiehuis voor u bij.

Misschien vind je dit ook interessant